Punktskyer for prosjektering

Skal du prosjektere i 3D? 

Rehabilitere et bygg eller planlegge ny vei?

Utvikle en eiendom eller anlegg?

Skulle du ønske du hadde hele verden, i 3D og med millimeter nøyaktighet, rett inn i ditt prosjekteringssoftware?

Interessert i å lære mer? MELD DEG PÅ NYHETSBREVET!

Du vil få en ny dimensjon i prosjekteringen. Med full kontroll på det som er av eksisterende situasjon ned til hver centimeter blir de fleste usikkerhetsmomenter fjernet i prosjekteringen. Til syvende og sist skal prosjektet ditt realiseres i den virkelige verden! Hvorfor ikke få verden i 3D og med millimeter nøyaktighet inn i prosjekterings-/designverktøyet ditt fra dag en? Punkskyer fjerner risiko! Vi gir deg en punktsky på ønskelig format som kan importeres direkte i ditt software. Punkskyen gir deg 3D-koordinater for alle detaljer i prosjektet. Du sørger selv for at alt blir modellert korrekt, og unngår feil fra underleverandør. TerraTec tar hånd om korrekt koordinatsystem i dataene dersom dette er av interesse.

For profesjonelle samfunnsutviklere er en fargelagt punktsky fremtidens datagrunnlag. Det er trygt, lønnsomt og inspirerende! Bruk fremtidens grunnlagsdata i kjent software. Vi hjelper deg igang!

Hvilke software støtter vi? Vi tilrettelegger punktskyen til den programvaren du benytter! Programvarer som vi har levert til og vet fungerer er; Revit, ArchiCAD, Novapoint, AutoCAD, Gemini.og alle andre programvarer som støtter punktskyer.

Forskjell på flybåren laserskanning vs. punkskyer for prosjektering? Flybåren laserskanning: 5-10 punkt / m2. Dekker store områder, ofte hele kommuner. Punkskyer for prosjektering: 1000 punkt / m2. Dekker bygg invendig og utvendig, og tomter på noen km2.

Kan dere modellere objekter for oss? Vi kan levere i alle formater, f.eks. DWG, SOSI, shp, eller i Revit.

Fordeler med punkskyer: 

Risikofritt! Landmåler måler ett og ett punkt og det kan ofte bli mye koordinering med oppdragsgiver for å få samlet akkurat den informasjonen som etterspørres. Punktskyer lages av en laserskanner. På den måten blir det ingen menneskelig feil.

Enkelt! Punktskyer er intuitive 3D-bilder av virkeligheten; Dine ideer er enklere å vise til andre når de er plassert i en kontekst, for eksempel den virkelige verden.

Du får skryt! Fargelagte punkskyer er imponerende. For byggherre, kolleger og publikum.

Du får innflytelse! Som arkitekt velger du hva som er nyttig og du gjør det i ditt eget software. Gjør deg uavhengig innmålinger. Invester i en punktsky (eller få en gratis).

Punktskyer er inspirerende! Se for deg at du designer fremtiden direkte i den virkelige verden. Det er nesten som å leke gud.

Kostnadsbesparende! Alt blir målt inn fra dag en. Trenger du noe underveis i prosjektet - da har du det på PCen og slipper etterbestillinger. Du trenger aldri mer vente på en landmåler eller kommunen.

 

Terratec AS © 2011-18 - Innholdsoversikt | info@terratec.no - Tlf: 45 46 63 00 - Mer informasjon »