Skip to the content

Karriere

Ledige stillinger

I Terratec er vi opptatt av å finne nye løsninger og muligheter sammen med våre kunder og samarbeidspartnere. Er du genuint opptatt av avansert teknologi og hvordan den kan anvendes på best mulig måte for å skape verdier for våre kunder? Er du nysgjerrig, liker faglige utfordringer, og ikke går av veien for å utforske nye måter å løse problemer på, gjerne sammen med andre i teamet?

Vi er alle unike og bringer med oss en ambisjon om å gjøre en god jobb for våre kunder, samt å gjøre hverandre gode. Vi deler på kunnskap, både faglig og personlig. Vi liker å være engasjert i det vi driver med, også på den sosiale og samfunnsmessige siden. Vi er opptatt av å forbedre det vi til enhver tid jobber med, slik at det kommer våre kunder til gode. Å levere høyere enn forventet anser vi å være noe å strekke seg etter. Som arbeidsgiver er vi også opptatt av å skape trygge rammer og et sikkert arbeidsmiljø med åpen og god kommunikasjon.

Liker du det du har lest så langt, og ønsker å bli en del av oss, så ta kontakt! Vi har for tiden ingen konkrete utlyste stillinger, men du kan sende oss en åpen søknad.

Ønsker du å søke jobb hos oss, fyller du ut skjemaet under og laster opp søknaden din. Vi behandler alle søknader fortrolig og i henhold til GDPR-krav. Din søknad vil bli vurdert av aktuell avdelingsleder og du vil få en tilbakemelding på videre prosess.

Merk søknaden med "Åpen søknad" eller stillingsutlysningen.
Skriv inn din epostadresse
Dato for innsendelse.