Skip to the content

Aktuelt

 

Nye nettsider, logo og design

Oppdatert d. 19-12-2018

Siden oppstarten i 2004 har Terratec vokst og utviklet seg til å bli et av Nordens største kartfirmaer. Det er derfor med stor glede og stolthet vi kan presentere Terratec sine nye nettsider, ny logo og vårt Nyhetsbrev med nytt design. 

Vi håper du vil like våre nye nettsider, og finne informasjon om våre tjenester på en enklere måte, samt bli mer nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg og din bedrift. 

Du vil fortsatt kjenne oss igjen gjennom våre farger og «blåfjellet». Samtidig har vi sett det som riktig å la vår profesjonalitet og soliditet komme til uttrykk gjennom våre nye nettsider. Vår nye profil skal gjenspeile våre verdier og samfunnsansvar, samt ha fokus på kvalitet i samarbeid med våre ansatte og våre kunder.

Vi vil ta en mer offensiv posisjon i markedet, også internasjonalt. Terratec skal fortsette å være din foretrukne leverandør og samarbeidspartner på høyteknologiske tjenester. God lesing!


Årets siste nyhetsbrev.

Oppdatert d. 19-12-2018

Årets siste nyhetsbrev fra Terratec er sendt ut 19.desember, du finner det her.Ny Etatsrammeavtale på kjøp av datafangst og konstruksjon av Digital Terreng Modell med Statens Vegvesen

Oppdatert d. 19-12-2018

Terratec AS er innstilt til rammeavtale med Statens Vegvesen i alle landets regioner, og rangert helt i toppen for alle landets regioner. Terratec håper på en snarlig tildeling, og ser fram mot mange spennende prosjekter i forhold til Statens Vegvesen i årene som kommer. Terratec har gjennom flere år hatt rammeavtaler med Statens Vegvesen, og har vært den aktøren som har gjennomført flest oppdrag på disse avtalene. 


Nyhetsbrev

Terratec sender ut nyhetsbrev hvert kvartal. Klikk på linken for å lese siste og tidligere nyhetsbrev.

Ønsker du å melde deg på våre nyhetsbrev, så klikk her.